Vestby fjernvarme

”Vi ønsker alle Vestby Fjernvarmes kunder velkommen til Nydalen Energi. Vi arbeider kontinuerlig med å utvide og forbedre virksomheten i og rundt Nydalen samt med å gjennomføre interessante oppkjøp både på østlandsområdet og i resten av Norge. Vestby Fjernvarme er lokalisert kun en halv time sørøst for Nydalen og har et spennende potensial som vi er glade for å få muligheten til å kunne utvikle og realisere videre i samarbeid med Vestby Kommune. Vi takker for et godt samarbeid med Vestby Kommune så langt i prosessen. Vi planlegger å både utvide konsesjonsområdet og produksjonskapasiteten samt knytte til oss flere kunder”, sier Kim Lande, administrerende direktør i Nydalen Energi.

“Vi skal fortsette å drifte anleggene og ta vare på kundene i Vestby med lokal tilstedeværelse og vi ønsker å bygge videre på det gode arbeidet som Vestby kommune og sine ansatte har gjort så langt. I tillegg vil vi utvikle virksomheten rundt Vestby videre med å spille på kompetansen til Nydalen Energi og hos våre eiere. Både eksisterende og nye varmekunder skal bli godt tatt vare på også i fortsettelsen,» sier Kim Lande videre.

“Vi har siden 2008 arbeidet med å utvikle fjernvarme i Vestby kommune gjennom ulke eierskapsløsninger og strukturer og vi er nå glade for å kunne gi stafettpinnen videre til Nydalen Energi. Vi har siden i fjor sommer hatt dialog med flere interessenter og vi er godt fornøyde med den prosessen vi har hatt med Nydalen Energi og vi har god tro på at Nydalen Energi vil gjøre en god jobb med å utvikle og drive Vestby Fjernvarme videre,» sier Sjur Authen, rådmann i Vestby Kommune.